Liscio ontharen  "IPL"

Intense Pulsed Light, (IPL) de naam zegt het al, een intensief gebruik van licht. Middels een korte flits word het licht via het pigment van het haartje naar het haarzakje getransporteerd. Daar word het licht omgezet in warmte (74 graden), dit duurt echter maar  een fractie van een seconde. De cellen in het haarzakje die zorgen voor de aanmaak van haartjes kunnen niet tegen deze warmte en worden afgebroken. hierdoor kan het haarzakje geen nieuw haartje meer aanmaken.

 

Iets voor u?

Bijna alle mensen kunnen gebruik maken van ontharen middels de IPL methode. Echter zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet de kleur van het haartje donkerder zijn dan de kleur van de huid, en mag de huid niet actief gebruind zijn. Op het moment dat u zwanger bent of borstvoeding geeft word er afgeraden met IPL te starten tot 2 mnd na de laatste borstvoeding.

 

Liscio ontharen Utrecht heeft zich volledig  gespecialiseerd in definitief ontharen. Door onze vakkennis en het gebruik van de beste apparatuur zijn al veel mensen definitief van ongewenste haren afgeholpen.  Nooit meer harsen, scheren of epileren; het kan echt! Liscio ontharen werkt met de nieuwste IPL-technologie. Dit is veiliger voor uw huid en ook de behandeling is effectiever. Geen last meer van (over) beharing, ingegroeide haartjes of irritaties. Wilt u hier ook vanaf, dan bent u bij Liscio ontharen aan het juiste adres.

Voor meer en eerlijke informatie kunt u nu contact opnemen met Liscio ontharen.

 


                Wij zien u graag tegemoet